Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξω από το Κύπελλο πέταξε ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό (1-0)

Έξω από το Κύπελλο πέταξε ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό (1-0)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατρόμητος Περιστερίου, Παναθηναϊκός,

Ο Ατρόμητος έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 1-0 του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι. Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα, έτσι  το υπέροχο γκολ του Στόιτσεφ στο 65΄ ήταν αρκετό για να στείλει τους Περιστεριώτες στους “4” της διοργάνωσης μαζί με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και έναν εκ των ΠΑΟΚ, Πανιωνίου.Ο ΠΑΟ συνεχίζει να προβληματίζει και μένει εκτός σε ένα θεσμό που περίμενε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Οι φόβοι για επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα δεν επαληθεύθηκαν ποτέ, αφού οι φίλοι του Παναθηναϊκού -μετά από επέμβαση της αστυνομίας- δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το γήπεδο του Περιστερίου (μόνο κάπου 20 φίλοι των “πρασίνων” κατάφεραν να μπουν, έχοντας αγοράσει εισιτήρια, αλλά στη συνέχεια αποχώρησαν μετά από συνεννόηση με την αστυνομία).

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Μπάρκας, Ούμπιδες, Μπίτολο, Κειτά, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ (90′ Παπαδόπουλος), Μπρίτο (82′ Ουσέρο), Σουμπίνιο (69′ Ματέι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Μολέντο, Τελάντερ, Λουντ (75′ Βλαχοδήμος), Εσιέν (90′ Λαγός), Καλτσάς (64′ Μπεργκ), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Αμπέντ.

Σχετικά άρθρα