Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έχασε και την έφεση για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός,

Ο Παναθηναϊκός έχασε οριστικά ένα ντέρμπι στο οποίο δεν έπαιξε ποτέ ανεξαρτήτως ευθυνών, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό δεν το λες ποδόσφαιρο στην Ελλάδα…

Απορρίφθηκε στο σύνολο της η έφεση του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης ποινής για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι «πράσινοι» χάνουν οριστικά το παιχνίδι στα χαρτιά, τους αφαιρούνται τρεις βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου, τιμωρούνται με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών – από τις οποίες έχουν ήδη εκτίσει τη μία – και τους επιβάλλεται πρόστιμο 190.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η ένσταση του Παναθηναϊκού για την ακύρωση του φύλλου αγώνας απορρίφθηκε και θεωρείται ότι το ματς δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα του γηπεδούχου. Από τις 4 αγωνιστικές της ποινής, οι 3 επιβλήθηκαν επειδή τα επεισόδια θεωρήθηκαν εκτεταμένα και η 1 για τη ρίψη φωτοβολίδων και αντικειμένων, ενώ από το πρόστιμο των 190.000 ευρώ, οι 150.000 αφορούν τα εκτεταμένα επεισόδια και οι 40.000 άλλες παραβάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι το ντέρμπι δεν είχε ξεκινήσει ποτέ μετά την ρίψη φωτοβολίδων κατά τη διάρκεια της αναγνωριστικής βόλτας των παικτών του Ολυμπιακού στο αγωνιστικό χώρο και ενώ μία από αυτές πέτυχε τον Φινμπόγκαρσον. Μετά την ανακοίνωση την ανακοίνωση της αναβολής του αγώνα ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας που επέφεραν και την μεγάλη τιμωρία στους πράσινους.

Σχετικά άρθρα