Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΕΚ: «Όπου ήταν γήπεδο, να γίνει γήπεδο»

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Γήπεδο ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, Οπαδοί ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο,

Ο Γιώργος Καραμέρος, αναφέρθηκε στην έγκριση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο της ΑΕΚ μέσα στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα 20 εκατ. ευρώ, που προορίζονται για τα έργα της «Αγιά Σοφιάς».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, ο οποίος κατά τη συνέντευξη Τύπου του σπουδαίου φιλικού της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων, είχε δηλώσει πως ελπίζει ότι η ΑΕΚ εδρεύει προσωρινά στο ΟΑΚΑ, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία του Νόμου, όπου όπως όλοι γνωρίζουμε είναι με το μέρος της «Ένωσης».

«Την περασμένη Πέμπτη εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία ο προϋπολογισμός τω εκτελεστέων έργων για την Περιφέρεια Αττικής για το 2016. Σε αυτόν περιλαμβάνεται και το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια«, τόνισε αρχικά ο κ. Καραμέρος με δηλώσεις του στο «PameSports.gr».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δε θα ήθελα ακυρώνοντας το Περιφερειακό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Επιτροπή να σας πω εγώ τί θα γίνει με το θέμα αυτό. Δεν είναι ένα απλό «ναι» ή ένα «όχι». Γιατί δεν έχει να κάνει με την Περιφέρεια Αττικής. Έχει να κάνει με το Υπουργείο και με όλες τις διαδικασίες ώστε η ΑΕΚ να ξαναγυρίσει σπίτι της με σεβασμό στη νομιμότητα και στο περιβάλλον. Όπως επιβάλλει ο Νόμος και όχι η Περιφέρεια Αττικής ή οποιοδήποτε άλλος φορέας».

Σχετικά άρθρα