Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάζο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – Έχασε με 1-2 από τον Λεβαδειακό

Κάζο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – Έχασε με 1-2 από τον Λεβαδειακό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Λεβαδειακός, ΟΑΚΑ | Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ», Ποδόσφαιρο,

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η ΑΕΚ, που ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από τον Λεβαδειακό με 2-1, πληρώνοντας… ακριβά τα δυο τραγικά λάθη των Ανέστη και Κολοβέτσιου.

Η ΑΕΚ στο 16′ κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον καλύτερο της παίκτη τον τελευταίο μήνα, τον Γιόχανσον (έφτασε τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα με ισάριθμες κεφαλιές). Οι Βοιωτοί πίεσαν αρκετά για να φτάσουν στην ισοφάριση, καταφέρνοντας να κάνουν την Ένωση να οπισθοχωρήσει, αλλά όχι και να… πανικοβληθεί.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στην ισοφάριση με το σουτ του Ντομοβτσίσκι (58′), ενώ οι “κιτρινόμαυροι” ατύχησαν να βρουν σε πολύ καλή βραδιά τον Τσιντώτα, που έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μπουονανότε (62′). η πρώτη συμμετοχή του Ανέστη στη φετινή Superleague δεν ήταν καλή, αφού στο 62′ έκανε άστοχη έξοδο, επιτρέποντας στον Τριποτσέρη να κάνει το 1-1.

Ο Τσιντώτας συνέχισε να είναι… κέρβερος στην εστία των φιλοξενούμενων, η ΑΕΚ πίεσε, αλλά ένα νέο προσωπικό λάθος παίκτη της -αυτή τη φορά του Κολοβέτσιου- έδωσε την ευκαιρία στον Μάντζιο -έκλεψε την μπάλα- να φτιάξει το 2-1 για τον Ντομοβτσίσκι (70′). Η Ένωση τα έδωσε όλα για να φτάσει τουλάχιστον στο βαθμό, “έκλεισε’ τους Βοιωτούς στα καρέ τους, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ κι έτσι ηττήθηκε για δεύτερη φορά μέσα στο ΟΑΚΑ και γνώρισε το γιουχάρισμα από τους φίλους της.

Σχετικά άρθρα