Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ – Ποιον θέλει για προπονητή η Ένωση

Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ – Ποιον θέλει για προπονητή η Ένωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο, Τραϊανός Δέλλας,

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας, με τους διοικούντες την ομάδα να έχουν ήδη κάνει κρούση στον Μανόλο Χιμένεθ.

Στη συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Τραϊανό Δέλλα ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΑΕΚ υπέβαλλε την παραίτησή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων στον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ότι τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας (το προηγούμενο βράδυ) τον αφήνουν έκθετο στον κόσμο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η παραίτηση του Δέλλα και να λυθεί η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από τον πάγκο της ΑΕΚ έπειτα από σχεδόν 2,5 χρόνια. Ανέλαβε τον Απρίλιο του 2013 και κάθησε στον πάγκο του Δικεφάλου για τους δύο “τελικούς” με Πανθρακικό και Ατρόμητο, στη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της ομάδας.

Ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία δεν επετεύχθη, αλλά αποτέλεσε το “στοίχημα” της διοίκησης στο …restart που έγινε από τη Γ’ Εθνική και μετά από δύο τίτλους (σε Γ’ Εθνική και Football League) επέστρεψε μαζί με την ΑΕΚ στην κορυφαία τι τάξει κατηγορία.

Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr οι διοικούντες την ομάδα έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του Μανόλο Χιμένεθ, βολιδοκοπώντας τις προθέσεις του για ενδεχόμενη συνεργασία. Ο Ισπανός τεχνικός, με τον οποίο η ΑΕΚ κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο της (το κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2010/11) θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ένας απ’ τους προπονητές που μπορούν να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα, αφού γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατά την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Δικεφάλου είχε εκτιμηθεί πολύ ο τρόπος δουλειάς του.

Εννοείται ότι δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίο έχουν έρθει σε επαφή οι “κιτρινόμαυροι”, αλλά δεν κρύβουν ότι ο Χιμένεθ αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Σχετικά άρθρα