Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιτέλους – Πρώτη νίκη της Εθνικής επί της Ουγγαρίας με 4-3 στο EURO 2016

Επιτέλους – Πρώτη νίκη της Εθνικής  επί της Ουγγαρίας με 4-3 στο EURO 2016
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euro 2016, Εθνική Ελλάδος, Ουγγαρία, Ποδόσφαιρο,

Την πρώτη της νίκη στο φινάλε των προκριματικών του πανηγύρισε η Εθνική Ομάδα, που επικράτησε με 4-3 της Ουγγαρίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στα προκριματικά του EURO 2016.

Η Εθνική Ελλάδας μετά από 9 παιχνίδια στα προκριματικά του EURO 2016 που δεν γνώρισε την νίκη, έστω και στο τέλος κατάφερε να νικήσει στο Καραϊσκάκη την Ουγγαρία με 4-3.

Ήταν η πρώτη νίκη της Εθνικής μετά από περίπου 16 μήνες και σειρά αποτυχημένων αποτελεσμάτων από υποδεέστερους αντιπάλους.

Η Ελλάδα κατάφερε στο 5΄ να προηγηθεί με το πλασέ του Σταφυλλίδη.

Οι φιλοξενούμενοι στο 26΄ έφτασαν στο 1-1 με την κεφαλιά του Λόβρεσικς, ενώ στο 54΄ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με 2-1 με την κοντινή προβολή του Νέμεθ μετά από κόρνερ.

Η αντίδραση των διεθνών, όμως, ήταν άμεση και στο 56΄ έφτασαν στο 2-2 με το εξαιρετικό βολέ του Ταχτσίδη.

Μία ακόμη αδράνεια της ελληνικής άμυνας, όμως, έφερε και πάλι την Ουγγαρία να παίρνει το προβάδισμα, στο 75΄ με το πλασέ του Νέμεθ.

Η αντίδραση της Εθνικής ήταν και πάλι άμεση, με τον Ταχτσίδη να δίνει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μήτρογλου, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα ισοφάρισε (3-3).

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και με τη ψυχολογία στα ύψη η Ελλάδα έφτασε στην ολική ανατροπή με τον Κονέ με καρφωτή κεφαλιά να “γράφει” το τελικό 4-3.

Σχετικά άρθρα