Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Europa League: Πεντάρα ο ΠΑΟΚ – Λύγισε στο τέλος ο Ατρόμητος

Europa League: Πεντάρα ο ΠΑΟΚ – Λύγισε στο τέλος ο Ατρόμητος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, Ατρόμητος Περιστερίου, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Φενέρμπαχτσέ,

Ένας φανταστικός για την εποχή ΠΑΟΚ με έναν Ρόμπερτ Μακ από άλλο πλανήτη έκανε σκόνη και θρύψαλα την Μπρόντμπι στο παιχνίδι της Τούμπας και με το υπέρ του 5-0 βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Europa League!

Μακ, Πέλκας, Κάτσε, Ροντρίγκεζ και Κωνσταντινίδης έκαναν πλάκα κόντρα στους αποσβολωμένους Δανούς που έχασαν την μπάλα λόγω της ζέστης, της Τούμπας, της τακτικής του Τούντορ και φυσικά της φανταστικής απόδοσης των νεαρών και ταλαντούχων Ελλήνων και ξένων παικτών του ΠΑΟΚ!

Στο 17’ ο Μακ μετά από πάσα του Κωνσταντινίδη άνοιξε το σκορ, στο 22’ ο Κάτσε είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ και στο 36 ‘ ο Μακ πάσαρε στον Πέλκα ο οποίος «κρέμασε» τον αντίπαλο πορτιέρο με μαγικό σουτ! Αυτό είναι το δεύτερο ευρωπαϊκό γκολ του μικρού που κλέβει καρδιές στην Τούμπα. Στο 51’ ο ασταμάτητος Μακ σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ροντρίγκεζ ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0, ενώ στο 80’και στο 82’ ο Μακ ολοκλήρωσε την εκτός πραγματικότητας εμφάνισή του, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για να κάνει αρχικά το 4-0 και στη συνέχεια το τελικό 5-0!

Στο 89’ ο Κάτσε έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, αφού σημάδεψε πάλι το δοκάρι από την άσπρη βούλα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μυστακίδης.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (86’ Κοροβέσης), Κίτσιου, Τζιόλης, Μακ, Ροντρίγκες (71’ Μυστακίδης), Πέλκας (63’ Σαββίδης), Κάτσε

Μπρόντμπι: Ρένοβ, Άλμπρεχτσεν, Χολστ, Λάρσον, Ντουρμίσι, Άγκερ, Έρνσκοβ, Φίρι (76’ Νόργκααρντ), Πούκι, Έρικσον, Ελμάντερ (58’ Σβαρτς).

Κάμφθηκε στο 89’ ο Ατρόμητος, 0-1 η Φενέρ!

Εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε ο Ατρόμητος , αλλά ο Φαν Πέρσι στο τελευταίο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάρισε τη νίκη στους Τούρκους με σκορ 0-1.

Οι «μπλε» είχαν σε καλή μέρα τον Γκορμπούνοφ, αλλά και ο Βολκάν από την άλλη πλευρά ήταν σε καίρια θέση στη μεγάλη ευκαιρία του Ναπολεόνι στο 30’. Στο 38’ δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Ατρόμητο σε τράβηγμα του Κανέρ στον Μαρσελίνιο, με τον Ιταλό διαιτητή Ορσάτο να αδιαφορεί! Δυστυχώς για την ελληνική ομάδα ο Φαν Πέρσι, δέκα λεπτά αφότου είχε περάσει στο γήπεδο, έκανε -σπρώχνοντας τον Μπιτόλο- με κεφαλιά το 0-1 στο 89’ και χάρισε τη νίκη στην Φενέρ και φυσικά το μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ουσέρο (90’ Εμπό), Πίτου Γκαρσία (85’ Λε Ταλέκ), Γοδόι, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (76’ Μπρίτο).

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Σόουζα, Σο (80’ Φαν Πέρσι), Φερναντάο, Ντιέγκο, Μεϊρέλες (71’ Τοπάλ), Νάνι (87’ Σεν), Οζμπαϊρακλί, Άλβες, Αμπντουλάγιε, Κανέρ.

Σχετικά άρθρα