Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΑΕΚ μετακομίζει… Γαλάτσι!

Η ΑΕΚ μετακομίζει… Γαλάτσι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Μπάσκετ, Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, Σταύρος Κοντονής,

Στο Γαλάτσι φαίνεται να μετακομίζει η ΚΑΕ ΑΕΚ, ύστερα και από τις δηλώσεις Σταύρου Κοντονή, καθώς φαίνεται πως ο σύλλογος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την κυβέρνηση.

Η Ένωση και η Πολιτείας βρίσκονται πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν σε μια μορφή συνύπαρξης των εγκαταστάσεων από την ΚΑΕ και τα τμήματα υποδομής της από το μεσημέρι και μετά, ενώ το πρωί οι χώροι θα είναι στη διάθεση των σχολείων και της τοπικής κοινωνίας.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα διαθέσει ένα ποσό άνω των 2 εκατ. ευρώ για να το κάνει ξανά λειτουργικό κι έτσι η μετακίνηση της πρώτης ομάδας από το ΟΑΚΑ δεν αναμένεται άμεσα. Άλλωστε, η ΚΑΕ έχει ήδη συμφωνήσει για τη χρήση του ΟΑΚΑ την προσεχή σεζόν και έχει ήδη ανακοινώσει τις τιμές ανά θέση για τα εισιτήρια διαρκείας.

«Η ΑΕΚ μιλάει για επένδυση 2 εκατ. ευρώ και ακριβώς επειδή οι καιροί είναι τέτοιοι που δεν πρέπει να αφήνουμε τα γυμναστήριά μας να ρημάζουν, οφείλουμε να συμπράξουμε με την ιδιωτική πρωτοβουλία. Έχει συμφωνηθεί μία μέση λύση, που θα δίνει το γυμναστήριο το πρωί στα σχολεία και στην τοπική κοινωνία της περιοχής και από το μεσημέρι και μετά θα στεγάζει τα τμήματα της ΑΕΚ. Παρόμοια φόρμουλα συζητάμε και για το κλειστό της Παιανίας και απομένουν κάποιες ακόμα συζητήσεις με την Ομοσπονδία του στίβου, του βόλεϊ, καθώς και με την Περιφέρεια», δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Πιθανότατα το Γαλάτσι, όπου η ΑΕΚ είχε παίξει αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι έδρα της Ένωσης από τη σεζόν 2016/17, με τη χωρητικότητά του να είναι λίγο πάνω από τις 5.000 θέσεις, αν και με πτυσσόμενες κερκίδες μπορεί να ξεπεράσει τις 6.000 θέσεις.

Σχετικά άρθρα