Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπάσκετ: Το πάθημα έγινε μάθημα στον Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Το πάθημα έγινε μάθημα στον Ολυμπιακό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης, Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Ο Άρης νίκησε τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο με 84-74 και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των ημιτελικών με την πειραϊκή ομάδα, με την οποία θα αναμετρηθεί εκ νέου την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο ίδιο γήπεδο.

Το …πάθημα όμως φαίνεται ότι έγινε μάθημα για τον Ολυμπιακό και έτσι ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κάλεσε επειγόντως στη Θεσσαλονίκη τους Βασίλη Σπανούλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι οποίοι είχαν μείνει στην Αθήνα για να ξεκουραστούν και φυσικά δεν αγωνίστηκαν εναντίον του Άρη.

Σημειώνεται ότι ο Άρης την τρίτη το απόγευμα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε τους «ερυθρόλευκους» με 84-74.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν το έχασαν παρά σε ελάχιστα σημεία της αναμέτρησης. Στο 26ο λεπτό μάλιστα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με διαφορά 16 πόντων (61-45), με τον Βεζένκοφ να «πυροβολεί» ακατάπαυστα και να τελειώνει το παιχνίδι με 28 πόντους.

Η ακατανόητη επιμονή των φιλοξενούμενων στα τρίποντα (6/34) συνεχίστηκε ως το τέλος του αγώνα διευκολύνοντας αφάνταστα το έργο των παικτών του Άρη, που αντίθετα είχαν πρόβλημα όσες φορές η μπάλα περνούσε κοντά στο καλάθι, μόνο που αυτό δεν έγινε παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Σχετικά άρθρα