Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρίντεζης: Εθνική υπόθεση ο τελικός, έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα

Πρίντεζης: Εθνική υπόθεση ο τελικός, έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Γιώργος Πρίντεζης, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης,

Εθνική διάσταση έδωσε στην συμμετοχή του μπασκετικού Ολυμπιακού στον αυριανό τελικό της Euroleague, με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, λίγες ώρες μετά και την αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ότι έξω πάμε καλά.

Ο διεθνής άσος του Ολυπιακού είπε ότι : «Είναι μια εθνική υπόθεση, έτσι όπως είναι η κατάσταση στη χώρα μας. Ο κόσμος είναι χαρούμενος που καταφέραμε και προκριθήκαμε στον τελικό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης επίσης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε σε άλλον έναν τελικό. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε πολλούς τραυματισμούς βασικών παικτών σε όλη τη σεζόν. Πολλοί παίκτες δεν μπορούσαν να αγωνιστούν, ούτε καν να προπονηθούν. Αλλά κάναμε μεγάλο παιχνίδι χθες και περιμένουμε το ματς με τη Ρεάλ. Ξέρουμε ότι παίζει καλά στο γήπεδό της. Και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Ο τελικός είναι πάντα ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε πώς να παίξουμε. Λατρεύουμε τέτοια ματς. Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα από τα περσινά πλέι οφ. Φέτος η Ρεάλ παίζει πραγματικά καλά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε πολύ να νικήσουμε. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει”.

Σχετικά άρθρα