Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο ασημένια μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας

Δύο ασημένια μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Μάστορας, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη, Πράγα, Στίβος, Τσεχία,

Δυο μεγάλες επιτυχίες πέτυχαν οι Έλληνες αθλητές του στίβου, την Κυριακή, με την στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Πράγα, κατακτώντας δυο ασημένια μετάλλια.

Ο Αντώνης Μάστορας κατέκτησε την 2η θέση στο ύψος με άλμα στα 2,31μ. χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο ελληνικό μετάλλιο. Ο έλληνας πρωταθλητής σημείωσε ατομικό ρεκόρ ξεπερνώντας το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Στεφανίδη κατετάγη επίσης δεύτερη στο άλμα επί κοντώ με άλμα στα 4,75μ.

Με αφορμή τα ασημένια μετάλλια των Κατερίνας Στεφανίδη και Αντώνη Μάστορα στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Πράγας, ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μοίρασε συγχαρητήρια στους δύο αθλητές.

Στη δήλωσή του ο κυβερνητικός παράγοντας αναφέρει: «Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, χαρίζοντας στην πατρίδα μας δύο ακόμα μετάλλια σε επίπεδο διεθνών διοργανώσεων. Μας έκαναν όλους υπερήφανους. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, τον Αντώνη Μάστορα και στους προπονητές τους για τις επιτυχίες τους, αλλά και στην υπόλοιπη ελληνική αποστολή για την θετική παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα