Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπάσκετ: Εκτός κυπέλλου Ελλάδος ο Παναθηναϊκός – Στη θέση του ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Εκτός κυπέλλου Ελλάδος ο Παναθηναϊκός – Στη θέση του ο Ολυμπιακός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπάσκετ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός,

Εκτός κυπέλλου στο μπάσκετ τέθηκε ο Παναθηναϊκός, με απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ .

Την θέση του παίρνει ο Ολυμπιακός , που κέρδισε την πρόκριση στα αθλητικά δικαστήρια, λόγω της παρουσίας του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο γήπεδο, ενώ ήταν τιμωρημένος, αλλά και οπαδών των «πρασίνων» ενώ το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού , ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναφέρει:

«ΔΕΧΕΤΑΙ την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.»

Μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή με την οποία δικαίωσε τον Ολυμπιακό στην ένσταση που είχε υποβάλλει μετά τον προημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, η πειραϊκή ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δεν κρύβει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός χαιρετίζει την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης που βάζει τέλος στις παράνομες πρακτικές του πρώην Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου, οι οποίες αναπόφευκτα οδήγησαν την ομάδα του σε τιμωρία. Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή αυτή που «τα λουριά σφίγγουν».

Επιθυμούμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τους δικηγόρους μας Δημήτρη Πασσά και Λάμπρο Αδάμο για την συμβολή τους στην επιτυχή διεκπεραίωση αυτής της υπόθεσης» αναφέρει το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους «ερυθρόλευκους».

Σχετικά άρθρα