Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπρος: Ο Ταμασού Ησαΐας ασυνθηκολόγητος απέναντι στη δεισιδαιμονία – Καλεί τα θύματα της αγυρτείας να την καταγγείλουν

Κύπρος: Ο Ταμασού Ησαΐας ασυνθηκολόγητος απέναντι στη δεισιδαιμονία – Καλεί τα θύματα της αγυρτείας να την καταγγείλουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Δεισιδαιμονία, Κύπρος, Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Με ανακοίνωση η Μητρόπολη Ταμασού στην Κύπρο καταγγέλλει προσπάθειες σπίλωσης του Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα από κύκλους που υποστηρίζουν ή συντάσσονται με θεοκάπηλους και αγύρτες και καλεί όσους έχουν στοιχεία για εκμετάλλευση και εξαπάτηση πιστών μέσω μεθόδων προλήψεων και δεισιδαιμονίας να τα καταθέσουν.

Ο Ταμασού Ησαΐας, πρόμαχος της λογικής και της ορθής θρησκευτικότητας, έχει εξαπολύσει ασυνθηκολόγητα μεγάλη επιχείρηση κάθαρσης της μητρόπολής του από αγύρτες κήρυκες κάθε δεισιδαιμονίας που αποσκοπούν στην απομύζηση των αφελών μέσω της εκμετάλλευσης των ανθρωπίνων αδυναμιών.

Προφανώς η κάθαρση αυτή για να επιτευχθεί οι πιστοί και πρωτίστως τα θύματα των αγυρτών οφείλουν να βρουν το σθένος και την πίστη να καταγγείλουν τους υβριστές (Ύβρις) θεοκάπηλους αγύρτες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, με λύπη διαπιστώνουμε ότι γίνεται, από συγκεκριμένους κύκλους, προσπάθεια να πληγεί είτε άμεσα είτε έμμεσα ο Μητροπολίτης.

»Πέρα από τη σαφή απάντηση που δόθηκε χθες από πλευράς Κυβέρνησης, για ακόμη μια φορά τονίζουμε ότι δεν επιθυμούμε και ούτε πρόκειται να εμπλακούμε σε δημόσια αντιπαράθεση για να απαντούμε σε κακόβουλές φήμες που σκοπό έχουν την παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

»Υπενθυμίζουμε ότι οι διεξαγόμενες έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες στην Ιερά Σύνοδο και την Πολιτεία του Μητροπολίτη μας Ταμασού Ησαΐα.

»Συναφώς, επαναλαμβάνουμε ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις διαδικασίες, τόσο του Συνοδικού Δικαστηρίου, όσο και των Αστυνομικών Αρχών.

»Θα ήταν δε σοφό, όσοι έχουν στοιχεία που μπορούν βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης να τα καταθέσουν άμεσα.

»Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα τα αδιάσειστα τεκμήρια και η αλήθεια θα υπερισχύσουν της λάσπης την οποία ορισμένοι για διάφορους λόγους προσπαθούν να επιβάλουν ως δήθεν πραγματικότητα».

Σχετικά άρθρα