Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεννήθηκε «θεά» στην Ινδία – Μωρό με 26 δάχτυλα, ενθουσιασμένοι οι γονείς

Γεννήθηκε «θεά» στην Ινδία – Μωρό με 26 δάχτυλα, ενθουσιασμένοι οι γονείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ, Ινδουισμός,

Με 26 δάχτυλα, επτά σε κάθε χέρι και έξι σε κάθε πόδι, γεννήθηκε ένα μωράκι στην Ινδία και οι οικογένειά του θεωρεί πως πρόκειται για ενσάρκωση θεότητας.

Οι γιατροί δήλωσαν ότι το μωράκι γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική διαταραχή, ωστόσο η οικογένειά του μικρού κοριτσιού πιστεύει ότι στην πραγματικότητα είναι η «δεύτερη έλευση μιας ινδουιστικής θεάς» στη Γη.

Η Dholagarh Devi είναι γνωστή τοπική θεότητα, της οποίας ο ναός βρίσκεται κοντά στην περιοχή στην οποία γεννήθηκε το μωρό.

Τα αγάλματα απεικονίζουν τη θεά Dholagarh ως ένα νεαρό κορίτσι με πολλά χέρια, γεγονός που ενισχύει την πίστη της οικογένειας ότι το μωρό τους είναι η ενσάρκωσή της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι»

Η μητέρα του μωρού, Sarju Devi, 25 ετών, είναι ενθουσιασμένη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αδερφός της στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης:

«Η αδελφή μου γέννησε ένα μωρό που έχει 26 δάχτυλα και θεωρούμε ότι είναι η ενσάρκωση της Dholagarh Devi. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Τον ίδιο ενθουσιασμό μοιράζεται και ο πατέρας της μικρής.

«Δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

»Είναι μια γενετική ανωμαλία το να έχεις 26 δάχτυλα.

»Κατά τα άλλα είναι ένα απολύτως υγιές κοριτσάκι» δήλωσε στο Newsflash και αναμεταδίδει η New York Post, ένας από τους γιατρούς του μωρού.

Παραμένει άγνωστο αν οι γονείς του μωρού θα θελήσουν να υποβληθεί σε εγχείρηση ώστε να έχει δέκα δάχτυλα αλλά μοιάζει απίθανο να θελήσουν να αλλάξουν κάτι πάνω της, αφού για εκείνους είναι η ενσάρκωση της Dholagarh Devi.

Σχετικά άρθρα