Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ταμασού Ησαΐας με τον Πατριάρχη Θεόφιλο – Τα προσκυνήματα του Παναγίου Τάφου πυλώνας Ορθοδοξίας και Ελληνισμού

Ο Ταμασού Ησαΐας με τον Πατριάρχη Θεόφιλο – Τα προσκυνήματα του Παναγίου Τάφου πυλώνας Ορθοδοξίας και Ελληνισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Ελληνική Ομογένεια, Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Κύπρος, Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, Ορθόδοξη Εκκλησία, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Ο Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλο, συνοδευόμενος από ομάδα κληρικών και λαϊκών.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Μακαριώτατος ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τη συμπαράσταση που έδειξε στο Πατριαρχείο για ποικίλα θέματα και για την υποστήριξη στην Εκκλησία του Αγίου Μαρίου στο Λιθροδόντι.

Ο Ταμασού Ησαΐας είναι ένας πρόμαχος της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, ένας ιεράρχης που γνωρίζει αρκετά καλά την Ανατολική Μεσόγειο ως Ελληνοκύπριος και είναι γνωστός από τη δράση του ως γεφυροποιός της ειρήνης και της ενότητας.

«Στηρίζουμε τα προσκυνήματα του Πανάγιου Τάφου και προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ελληνικότητα τους για να συνεχίσουν οι Ρωμιοί ορθόδοξοι την παλαίφατη υποχρέωση και όρκο για την προστασία και φροντίδα τους», φέρεται να επεσήμανε στους συνεργάτες του σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές.

Σχετικά άρθρα