Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Ταμασού – Συζήτησαν για την πρόληψη και θεραπεία των εξαρτήσων

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Ταμασού – Συζήτησαν για την πρόληψη και θεραπεία των εξαρτήσων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Εκκλησία της Ελλάδος, Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, συνοδευόμενος από τον Αρχιδιάκονο, π. Ραφαήλ Μισιαούλη, ανεχώρησε για την Κέρκυρα, προκειμένου να συμμετάσχει, ως Πρόεδρος του ΚΕΝΘΕΑ, στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης.

Στον ενδιάμεσο σταθμό για την Κέρκυρα, στην Αθήνα, ο Πανιερώτατος επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο Β’, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Με τον Μακαριώτατο, ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορα θέματα της τρέχουσας εκκλησιαστικής επικαιρότητας, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για τον μεγάλο αγώνα που διεξάγει ο Κενθέα Κύπρου στα θέματα της πρόληψης και θεραπείας των εξαρτήσεων.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο για την επίσκεψή του αυτή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.

Επίσης, μεταβίβασε τις θερμές του ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ. Χρυσόστομο Β’.

Σχετικά άρθρα