Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Γιώργος Σφακιανάκης
Δημοσιογράφος

Στο Μεταξουργείο γίνονται θαύματα, λένε οι πιστοί!

Στο Μεταξουργείο γίνονται θαύματα, λένε οι πιστοί!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιος Παρθένιος, Αρχιεπίσκοπος Παλαιοεορτολογητών Ελλάδος Παρθένιος, Μεταξουργείο, Ορθόδοξη Εκκλησία, Ορθόδοξοι Παλαιοημερολογίτες,

Στη σημερινή σκληρή και κρίσιμη πνευματική εποχή, ο κόσμος απεγνωσμένα προσδοκά περισσότερο σ’ ένα θαύμα και αγγίζει τις ελπίδες του στον Παντοδύναμο Θεό.

Στο Ιερό Κελί του Αγίου Παρθενίου, στο Μεταξουργείο, (Μαιζώνος 38, Μεταξουργείο. Τηλ. 210 5238541) , το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν όλο και περισσότερα θαύματα, σύμφωνα, πάντα. με τις καταθέσεις ανθρώπων που τα έχουν βιώσει και τα μαρτυρούν.

par

Ο  Άγιος Παρθένιος, Επίσκοπος Λαμψάκου, ένας άγιος του 3 μ.Χ. αιώνος, έχει εμφανιστεί σε αρκετούς στο εξομολογητήριο του ναού και είτε τους ελευθέρωσε από το κακό που τους ταλανίζει ή τους γιάτρεψε από την ασθένεια τους, σύμφωνα με τις μαρτυρίες. Ο κύριος Α.Θ., προσφάτως ενώ ευρισκόμενος μπροστά από την εικόνα του Αγίου και μετά την προσευχή του, παρατήρησε πως ο Άγιος του ανοιγόκλεινε τα μάτια και του χαμογέλασε, δείχνοντας του, έτσι,  την ολοζώντανη του παρουσία.

Έκτοτε  έχουν συμβεί πολλά θαύματα και θεραπείες τα οποία καταγράφονται.

part1
Η κυρία Δ., μητέρα 2 παιδιών έπασχε από καρκίνο του εντέρου και δεν ήταν άνθρωπος της εκκλησίας.

Της μίλησε κάποιος συγγενής της για τον Άγιο Παρθένιο που είναι και προστάτης των καρκινοπαθών και πίστευε σιγά σιγά, ήρθε στην εκκλησία και με τον καιρό και κάτω από το πετραχήλι του Γέροντα έγινε το θαύμα και έγινε τελείως καλά.

Έκτοτε, ομολογεί το θαύμα που αξιώθηκε να βιώσει, μετανόησε και από αίσθημα εκτίμησης και πετραχήλι έρχεται οικειοθελώς και χωρίς αμοιβή και καθαρίζει την εκκλησία.

par5

Ο Αρχιεπίσκοπος Παλαιοεορτολογητών Ελλάδος, Παρθένιος

agios

par4

keli

Το θαυματουργό κελί του Αγίου Παρθενίου.

par2

Αυτές τις ημέρες δεκάδες προσκυνητές σπεύδουν στον Άγιο προκειμένου να ζητήσουν κάτι από τη θαυματουργή χάρη του. Κάθε μέρα κι ένα θαύμα!!!

Σχετικά άρθρα