Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάστορας κοιμήθηκε με μέλη της εκκλησίας, ενώ είχε AIDS

Πάστορας κοιμήθηκε με μέλη της εκκλησίας, ενώ είχε AIDS
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για AIDS, Αλαμπάμα, Ιερέας, Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα,

Ένας πάστορας στην Αλαμπάμα παραδέχτηκε ότι κοιμήθηκε με μέλη της εκκλησίας και αποκάλυψε ότι έχει AIDS.

Από τον άμβωνά του, ο Χουάν Δημήτριος ΜακΦάρλαντ είπε στην Εκκλησία των Βαπτιστών του Σίλο ότι έχει χρησιμοποιήσει ναρκωτικά και έχει κακοδιαχειριστεί το ταμείο της εκκλησίας, πέρα από το σεξουαλικό σκάνδαλο, ανέφερε ο WSFA.

«Απέκρυψε από την εκκλησία ότι συνειδητά συνευρισκόταν στο κτίριο της εκκλησίας με γυναίκες της Εκκλησίας των Βαπτιστών του Σίλο, ενώ ήξερε ότι είναι φορέας του AIDS», ανέφερε ο διάκος Νέιθαν Ουίλιαμς Τζούνιορ.

Σε κήρυγμά του στις 14 Σεπτεμβρίου, ο ΜακΦάρλαντ είπε στην εκκλησία ότι είναι HIV θετικός από το 2003 και ότι νοσεί από τον ιό του AIDS από το 2008. Αρχικά, η κοινότητα της περιοχής Μοντγκόμερι υποστήριζε τον πάστορα για παραπάνω από 20 χρόνια, αλλά όσο αποκαλύπτονταν οι πράξεις του, τόσο η υποστήριξη μεταμορφωνόταν σε οργή.

«Γνωρίζω μια νεαρή γυναίκα που είναι μέλος της εκκλησίας που λέει ότι κοιμήθηκε μαζί του και ότι δεν ήθελε να μαθευτεί και τώρα τρέχει για να μάθει αν έχει κάτι»., είπε ένας πιστός. «Και η σκέψη μου είναι μαζί της, γιατί ήταν ένα καταπληκτικό μέλος της εκκλησίας και τώρα έγινε αυτό. Το γεγονός ότι δεν τους το είπε καθόλου. Αυτό είναι έγκλημα από μόνο του”.

Ο ΜακΦάρλαντ καθαιρέθηκε από πάστορας στις 5 Οκτωβρίου, αλλά όχι χωρίς μάχη., αναφέρει το al.com:

Το σχίσμα συνεχίζεται, είπε ο Ουίλιαμς, καθώς ο ΜακΦάρλαντ μαζί με νεοδιορισμένους άλλαξαν τα λουκέτα της εκκλησίας την Δευτέρα το πρωί. Ο Ουίλιαμς είπε ότι οι γηραιότεροι διάκονοι μιλάνε με δικηγόρους για να πάρουν πίσω τον έλεγχο.

Ο ΜακΦάρλαντ ίσως αντιμετωπίσει κατηγορίες για την μετάδοση σεξουαλικώς μεταδιδόμενης ασθένειας.

Σχετικά άρθρα