Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευαγγελικός πάστορας έπεισε πιστή να «το κάνει» επανειλημμένα μαζί του για να «πιάσει» εξορκισμός στον πνευματικό κόσμο

Ευαγγελικός πάστορας έπεισε πιστή να «το κάνει» επανειλημμένα μαζί του για να «πιάσει» εξορκισμός στον πνευματικό κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφρική, Γκάνα, Εξορκισμός, Προτεσταντισμός, Σεξουαλική Αποπλάνηση, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Ένας ευαγγελικός Αφρικανός πάστορας, ο Τζουντ Νάνα Κουάμε Σαρπόνγκ (Jude Nana Kwame Sarpong) -κεντρική φωτο-, δημοφιλής ιεροκήρυκας και ιδρυτής Εκκλησίας στο Τακοράντι της Γκάνα, αποπλάνησε μία πιστή του, με ξόρκια και πνευματιστικά παραμύθια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο.

Ο ιδρυτής και ηγέτης της Εκκλησίας «El Shaddai» στο Τακοράντι, Τζουντ Νάνα Κουάμε Σαρπόνγκ, ξελόγιασε τη Ρεγγίνα, όπως είναι το όνομα της πιστής, καθιστώντας την ερωτικό του «αντικείμενο» εκμεταλλευόμενος τις δεισιδαιμονίες και τις προλήψεις της.

Η Ρεγγίνα ενέδωσε στον πάστορα αφού της «προφήτευσε» ότι ήταν παντρεμένη στον «πνευματικό χώρο» με τον νεκρό πατέρα της και γι ‘αυτό δεν θα είχε επιτυχία σε κανένα επίγειο γάμο αν πρώτα δεν χώριζε στον… πνευματικό.

Η Ρετζίνα σε κάποιο βαθμό πίστεψε την προφητεία επειδή είχε στο παρελθόν δύο ερωτικές σχέσεις που δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε γάμο.

Ο αγύρτης πάστορας Τζουντ την οδήγησε σε κάποιες πνευματικές τελετουργίες, οι οποίες κατέληξαν να κοιμάται μαζί της ως μέρος της «διαδικασίας απελευθέρωσης» σε ένα ξενοδοχείο στο Κουμάσι, μόλις μία εβδομάδα πριν από το γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της.

Στο πλαίσιο της «απελευθέρωσης», η Ρεγγίνα έλαβε εντολή από τον πάστορα να μην επιτρέψει στον άντρα της να κοιμηθεί μαζί της, καθώς θα επηρέαζε αυτόν και τα αδέλφια της.

Ο σκανδαλιάρης πάστορας σε κήρυγμα.

Μετά από τέσσερα χρόνια «αγώνα» για ερωτική «απελευθέρωση» στο… πνευματικό πεδίο με τον πάστορα, η Ρεγγίνα έμεινε έγκυος και καθώς δεν είχε κοιμηθεί ποτέ με τον σύζυγό της όλα αυτά τα χρόνια, ο απατημένος προσέφυγε στα δικαστήρια για διαζύγιο.

Εκεί βεβαίως αποκαλύφθηκε η αγυρτεία του πάστορα, με την απορία βεβαίως να παραμένει: Καλά η Ρεγγίνα που το είχε ρίξει στον «ερωτικό εξορκισμό», ο σύζυγος μετά από τέσσερα χρόνια δίχως ερωτικές επαφές δεν είχε ενοχληθεί;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πάστορας αναγνώρισε την πατρότητα του παιδιού, αλλά αργότερα άρχισε να παραμελεί τις ευθύνες του, με αποτέλεσμα η Ρεγγίνα να καταφύγει και εκείνη στη Δικαιοσύνη.

Σχετικά άρθρα