Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απειλούν τον Αμβρόσιο οι τζιχαντιστές;

Απειλούν τον Αμβρόσιο οι τζιχαντιστές;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Jihad Watch, Ισλαμικό Κράτος, Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Τζιχαντιστές,

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δημοσίευμα του Jihad Watch, που αναπαράγει τις γνωστές δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου ότι Τα παιδιά σας θα γίνουν σκλάβοι των μουσουλμάνων.

Μάλιστα όπως αναφέρουν κάποια ελληνικά site “Ο Αμβρόσιος είναι στόχος των τζιχαντιστών”.

Για παράδειγμα τοπικό site της Πάτρας σημειώνει:

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών έχει μπει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, καθώς σε ιστοσελίδα προσκείμενη στο Ισλαμικό Κράτος γίνεται εκτενής αναφορά στις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Με πρόσχημα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η ισλαμική υπεροχή ποινικοποιείται στην Ελλάδα, όπου οι ρατσιστές με τους ισλαμιστές χρησιμοποιούν τον ρατσισμό για να δαιμονοποιήσουν και να περιθωριοποιήσουν όλους εκείνους που αντιτίθενται στην ύπουλη ατζέντα τους, όπως ακριβώς κάνουν στις ΗΠΑ – με τη βοήθεια και υποκινούμενοι από Αριστερούς και χρήσιμους… ηλιθίους.

Στο άρθρο που έχει τίτλο “Έλληνας επίσκοπος: Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων”, παρατίθενται οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κατά του αντιρατσιστικού: “Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νοµοσχέδιο, όποιος µιλά για την πατρίδα µας κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας µιλά στον άµβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί” ήταν τα λόγια του κ. Αμβρόσιου.

Εμείς αναζητήσαμε να δούμε τι είναι το Jihad Watch και ανακαλύψαμε ότι πρόκειται για ένα πρότζεκτ, που χρηματοδοτείται από το συντηρητικό David Horowitz Freedom Center.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, για το οποίο είναι υπεύθυνος ο Robert Spencer, στόχος του Jihad Watch είναι:

Γιατί κάναμε το Jihad Watch; Επειδή οι μη – Μουσουλμάνοι στη Δύση, στην Ινδία, την Κίνα, τη Ρωσία, και όλο τον κόσμο, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια συντονισμένη προσπάθεια από ακραίους μουσουλμάνους τζιχαντιστές, τα κίνητρα και οι στόχοι των οποίων σε μεγάλο βαθμό αγνοούνται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Στόχος τους είναι να καταστρέψουν τις κοινωνίες της Δύσης και να τους επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο, τη Σαρία.

Όπως προκύπτει δηλαδή το Jihad Watch δεν είναι ένα site των τζιχαντιστών, αλλά ένα site που ενημερώνει για το τι κάνουν οι τζιχαντιστές σε όλο τον κόσμο, για να είναι ενημερωμένος ο μη μουσουλμανικός κόσμος της Δύσης και να μην εφησυχάζει.

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος από όσο καταλαβαίνουμε μάλλον δεν χρειάζεται να φοβηθεί από αυτήν την ανάρτηση στο συγκεκριμένο site.

Σχετικά άρθρα