Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ

Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δυτική Μακεδονία, Εκκλησία της Ελλάδος, Καστοριά, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μακεδονία, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο Μητροπολίτης Καστοριάς είχε εισαχθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πριν από περίπου δέκα ημέρες, καθώς διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη ενώ αρχικά δεν ενέπνεε ανησυχία, επιδεινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

«Σήμερα, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, η ιατρική ομάδα που διακονεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.Σεραφείμ στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε, πρότεινε την εισαγωγή του ασθενούς στη ΜΕΘ, προκειμένου να τύχει στενότερης παρακολουθήσεως.

»Ο σεμνός και πράος ιεράρχης έχει την ανάγκη των προσευχών των κληρικών όλων των ιερατικών βαθμίδων, των μοναστικών αδελφοτήτων αλλά και του ευλαβεστάτου λαού μας.

»Ιδιαιτέρως παρακαλείται ο Καστοριανός λαός, που τόσο πνευματικά συνδέθηκε μαζί του, να αντιπροσφέρει στον καλό του ποιμένα ικεσίες και δεήσεις για την ταχεία ανάρρωσή του», αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Καστοριάς, που δημοσιεύουν τοπικές ιστοσελίδες.

Σχετικά άρθρα