Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς κόλλησε κορωνοϊό ο Ιερώνυμος – Το γεύμα των 16 ατόμων

Πώς κόλλησε κορωνοϊό ο Ιερώνυμος – Το γεύμα των 16 ατόμων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Εκκλησία της Ελλάδος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει το πότε και πως νόσησε από κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αλλά και ο ρόλος που έχει στα κρούσματα στην ιεραρχία ένα γεύμα που έλαβε χώρα μέσα στο Νοέμβριο κατά τη Διάρκεια της Ιεράς Συνόδου.

Το επίμαχο γεύμα έγινε την 5η Νοεμβρίου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάλληλος της Συνόδου είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και μάλιστα νόσησε σε βαριά κατάσταση.

Στη συνέχεια αυτός φέρεται να κόλλησε τον προϊστάμενο της συνοδικής υπηρεσίας ο οποίος παρακάθισε στο γεύμα και εν συνεχεία όταν μάθανε όλοι ότι υπήρχε αυτή η εξέλιξη έγιναν τα τεστ στους 12 συνοδικούς ιεράρχες και στους τέσσερις που είχαν παρακαθίσει σε αυτό το γεύμα.

Υπάρχει ένας συνοδικός ιεράρχης ο οποίος μετά από τα τεστ που έγιναν είναι θετικός στον κορωνοϊό και επίσης υπάρχει και μητροπολίτης στη Βόρεια Ελλάδα ο οποίος νοσεί και δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα.

Να σημειωθεί πως θετικός στην COVID-19 είναι και ένας Μητροπολίτης στα Νότια Προάστια.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έκανε συνεχόμενα τεστ, έφυγε για τη Βοιωτία και επέστρεψε 12 του μήνα στην Αθήνα.

Δύο ημέρες αργότερα είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ την παραμονή είχε υποβληθεί εκ νέου σε rapid test που ήταν αρνητικό.

Οπότε για την ώρα παραμένει μυστήριο το πότε και πως προσεβλήθη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Σχετικά άρθρα