Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλος ο Ιερώνυμος: Η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της

Έξαλλος ο Ιερώνυμος: Η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Εκκλησία της Ελλάδος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Με μια ελαφρώς ειρωνική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής διέψευσε διάφορα δημοσιεύματα στα διαδίκτυο ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του.

Όπως αναφέρει ο Χάρης Κονιδάρης:

«Προς ενημέρωση όλων όσοι, υπηρετώντας προφανώς τις προσωπικές τους σκοπιμότητες, διακινούν στο διαδίκτυο υποτιθέμενες πληροφορίες περί της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, τους ενημερώνουμε, για να μην… αγωνιούν ή …ανησυχούν αδικαιολόγητα, πως ο Mακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας».

Μάλιστα συνεχίζει καλώντας όσους ανησυχούν… να δώσουν το παρών στην επόμενη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου να προσέλθουν εκεί και να διαπιστώσουν με τα μάτια τους την αλήθεια. Σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Τους προσκαλούμε μάλιστα την Δευτέρα στο Συνοδικό Μέγαρο για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την αλήθεια, που, ηθελημένα και δόλια, παραποιούν.

»Τους πληροφορούμε δε, από τη στιγμή κιόλας που επικαλούνται και ανύπαρκτες πηγές της Αρχιεπισκοπής ή φθάνουν και στο σημείο να μιλούν για έκτακτη μετάβαση του αρχιεπισκόπου στο εξωτερικό, και μάλιστα με στρατιωτικό αεροσκάφος για ιατρικούς λόγους, ότι και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της».

Σχετικά άρθρα