ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορωνοϊός: O Μητροπολίτης Μόρφου συνέκρινε τα περιοριστικά μέτρα με την κατοχή στην Κύπρο

Κορωνοϊός: O Μητροπολίτης Μόρφου συνέκρινε τα περιοριστικά μέτρα με την κατοχή στην Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κύπρος, Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Στην αμφισβήτηση των περιοριστικών μέτρων τα οποία λήφθηκαν από την κυβέρνηση της Κύπρου για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωναϊού, προχώρησε σε κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com, μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγίου Αυξιβίου στον Αστρομερίτη, συνέκρινε τα περιοριστικά μέτρα με την κατοχή στην Κύπρο.

Όπως είπε, «ο κορωναϊός είναι ένας ιός, είναι φυσικό πράγμα.

»Δεν είναι ο κορωναϊός που σας έφερε στην κατάσταση του εγκλωβισμού, της προσφυγιάς.

»Ο Θεός να φυλάξει να μην γίνουμε και αγνοούμενοι, να ψάχνουμε να βρούμε την τύχη και τη μοίρα μας».

«Η Κύπρος έχει ανάγκη από πολλά Χριστός Ανέστη, γιατί έχει προσφυγιά, εγκλωβισμένους αγνοούμενους και τώρα παραδόξως το 2020, έχουμε άλλους εγκλωβισμένους αυτοβούλως ή κακοβούλως, εξαιτίας αυτού του κορωναϊού», σημείωσε.

Πρόσθεσε πως «είναι αυτό που επιβάλλεται, που κατασκευάζεται από ανθρώπους για να κυβερνήσει δια του φόβου, εν καιρώ, δια τη κορώνας των ανθρώπων».

«Αυτόν τον άνθρωπο», είπε, «ο Θεός κατέβηκε μέχρι τον Άδη να τον ελευθερώσει από το θάνατο, τον διάβολο και από την αμαρτία».

Σχετικά άρθρα