Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 25 Μαΐου η δίκη του Μητροπολίτη Κέρκυρας για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή των Βαΐων

Στις 25 Μαΐου η δίκη του Μητροπολίτη Κέρκυρας για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή των Βαΐων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εκκλησία της Ελλάδος, Κέρκυρα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριακή των Βαΐων, Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Τακτική δικάσιμο για τις 25 Μαΐου ζήτησε και πήρε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος από τον Εισαγγελέα Κέρκυρας στον οποίο κατέθεσε νωρίτερα τη Δευτέρα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Όπως μεταδίδει το τοπικό CorfuPress, από την Κυριακή το βράδυ, έχει κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία με εντολή του Εισαγγελέα της Κέρκυρας κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για όσα έγιναν την Κυριακή των Βαΐων κατά την τελετή της λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Η δικογραφία σχηματίστηκε κατά του Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκταρίου, της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας Μ. Υδραίου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μεταλληνού οι οποίοι κατηγορούνται για παραβίαση τόσο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 25ης Φεβρουαρίου, όσο και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης στα μέσα Απριλίου περί λειτουργιών της εκκλησίας κεκλεισμένων των θυρών και περί Θείας Κοινωνίας.

Σχετικά άρθρα