Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Να αγωνιζόμαστε ο ένας για τον άλλο

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Να αγωνιζόμαστε ο ένας για τον άλλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Εκκλησία της Ελλάδος, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

«Καλούμαστε να αγωνιζόμαστε ο ένας για τον άλλο, και τα τάλαντά μας να τα εναποθέτουμε στην κοινή τράπεζα, για όλους τους ανθρώπους» ήταν το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της διεθνούς ημερίδας με θέμα «Μαζική αιμορραγία μετά τον τοκετό».

Παρατήρησε ακόμη, ότι «όποιος αυξήσει τα τάλαντά του με εγωισμό και με μοναδικό σκοπό τη δική του προβολή, επιτυχία και αναγνώριση, είναι αιρετικός».

Η συμμετοχή του Αρχιεπίσκοπου στη διεθνή επιστημονική ημερίδα με την ιδιότητα του προέδρου του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ), συνέπεσε με τη δρομολόγηση της νέας συνεργασίας του ΚΕΣΟ με τη Γ’ Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστήμιου Αθηνών, η οποία εδρεύει στο «ΓΠΝ Αττικό».

Για το εν λόγω εγχείρημα συνεργάστηκαν ο καθηγητής Ν. Βραχνής, η διευθύντρια της Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σοφία Καλανταρίδου, και η διευθύντρια του ΚΕΣΟ, Μαίρη Πίνη.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, η κ. Καλανταρίδου και ο κ. Βραχνής απένειμαν τιμητικές αναμνηστικές πλακέτες στον Αρχιεπίσκοπο για το έργο, τις ευαισθησίες και τις παρεμβάσεις του στην κοινωνία, αλλά και στον επίσκοπο Θεσπιών για τη σημαντική συμβολή του στο έργο της Αρχιεπισκοπής.

Σχετικά άρθρα