Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θούριος του Άνθιμου κατά του σατανικού σχεδίου του Gay Pride (βίντεο)

Θούριος του Άνθιμου κατά του σατανικού σχεδίου του Gay Pride  (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Gay Pride, Βίντεο, Γιάννης Μπουτάρης, Θεσσαλονίκη, Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, Ομοφυλόφιλοι,

Και τι δεν είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος κατά του Gay Pride που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.

«Νοσηρό πάθος» και «ασθενή πράξη» χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ο μητροπολίτης Άνθιμος στο κήρυγμά του, χθες το βράδυ από τον

Κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας που διοργάνωσαν χριστιανικές οργανώσεις εναντίον του σαββατιάτικου Gay Pride στον ναό της Αχειροποιήτου,
ο Μητροπολίτης Άνθιμος μίλησε για “νοσηρό πάθος” που “λερώνει την Θεσσαλονίκη” ενώ αποκάλυψε ότι υπήρχε σατανικό σχέδιο να περάσει η παρέλαση των ομοφυλοφίλων τα δύο πρηγούμενα χρόνια έξω από την Αγία Σοφία και τη Μητρόπολη αλλά το απέτρεψε.

«Έδωσα αγώνα να μην συμβεί. Το πετύχαμε, αλλά αυτό δεν αναστέλλει την εγκληματικότητα, από ηθικής τάξεως, του εγχειρήματος» τόνισε.

«Είναι διαφορετικό να υποπέσεις σε μια αμαρτία και να ζητήσεις τη συγγνώμη του Θεού, και είναι άλλο να έχεις συνεχή σχέση με την αμαρτία και να την προβάλεις» συνέχισε το κήρυγμά του ο Άνθιμος.

Ο ίδιος δεν κατονόμασε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος στηρίζει το Gay Pride, ωστόσο αναφέρθηκε πολλές φορές «στους διοργανωτές και τις Αρχές», με τη συγκατάθεση των οποίων «διαφημίζεται η αμαρτία σε αυτό το φεστιβάλ, αυτήν την Αποκριά», όπως χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα