Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένας Πάπας από… σοκολάτα!

Ένας Πάπας από… σοκολάτα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Πάπας Φραγκίσκος,

Έναν ιδιαίτερα… γλυκό τρόπο βρήκαν για να δείξουν την αγάπη και το θαυμασμό τους στον Πάπα Φραγκίσκο είκοσι ερασιτέχνες σοκολατοποιοί.

Τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες “πάλευαν” με ενάμισι τόνο κακάο Γουατεμάλας για να φτιάξουν ένα σοκολατένιο άγαλμα ακριβές ομοίωμα του δημοφιλή Πάπα.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας των Μετρ της Σοκολάτας, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Βενετία στην Ιταλία, σκέφτηκαν προφανώς ότι εφόσον η νηστεία απέχει αρκετές εβδομάδες ακόμα είναι πολύ πιθανό ο Πάπας Φραγκίσκος να θέλει να “βουτήξει” λίγο στην αμαρτία, εν προκειμένω στη σοκολάτα.

Όμως όποιος γνωρίζει καλά τις γαστρονομικές προτιμήσεις του Παναγιωτάτου ξέρει ότι είναι μάλλον απίθανο να ακουμπήσει ακόμα και το… μικρό δαχτυλάκι του σοκολατένιου αγάλματος

Μπορεί ο Πάπας να μεγάλωσε σε μια μεσοαστική γειτονιά του Μπουένος Άιρες που φημίζεται για την κρεατοφαγική της κουζίνα, ο ίδιος ωστόσο προτιμά τα ελαφριά γεύματα που αποτελούνται από φρούτα, λαχανικά, άντε και κανένα κοτόπουλο, πάντα χωρίς πέτσα!

Έτσι, το πιο πιθανό είναι το άγαλμα να έχει την τύχη της μηχανής Harley Davidson που Πάπα Φραγκίσκου που πουλήθηκε την Πέμπτη σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έναντι του ποσού των 210.000 ευρώ.

pope2

Σχετικά άρθρα