Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη Όμικρον
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιερώνυμος: Όσοι ελπίζουν ότι οι ξένοι θα μας σώσουνε είναι γελασμένοι (βίντεο)

Ιερώνυμος: Όσοι ελπίζουν ότι οι ξένοι θα μας σώσουνε είναι γελασμένοι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Εκκλησία της Ελλάδος, Μνημόνιο, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Μήνυμα να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, καθώς οι ξένοι δεν θα μας σώσουν, έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μιλώντας στην τελετή έναρξης του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Πεντέλης, στο Πολιτιστικό κέντρο Μελισσίων.

Στην τελετή έναρξης παρέστη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, εκπρόσωποι της πολιτικής, του δικαστικού σώματος, ακαδημαϊκοί και μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ξαφνιασμένος ευχάριστα από την ομιλία του Δημάρχου κ. Δημητρίου Στεργίου – Καψάλη, διότι δεν γνώριζε με τόσες λεπτομέρεις την ιστορία αυτής της περιοχής.

Σε άλλο σημείο ο κ. Ιερώνυμος τόνισε ότι: ”Μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τον κόπο και τον μόχθο των εργασιών που γίνονται μέσα στο δήμο και ακόμα πιο συγκινητικό είναι οι προοπτικές. Διότι στην πατρίδα μας σήμερα αυτό που λείπει είναι το όραμα. Το όραμα δεν είναι σαφές, δεν το πιστεύουμε διότι δεν έχουμε εμπειρίες, δεν έχουμε χειροπιαστά πράγματα.”

”Δημιουργούνται τέτοιες οάσεις στην Ελλάδα, το ανοιχτό πανεπιστήμιο σήμερα εδώ στην Πεντέλη. Οι προσκλήσεις που έρχονται από όλη την Ελλάδα είναι παρήγορες και αισιόδοξες, διότι δεν πρέπει να αφήσουμε στα χέρια άλλων ανθρώπων την χάραξη των γραμμών και την υλοποίηση των προγραμμάτων”, συμπλήρωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Κλείνοντας ο κ. Ιερώνυμος υπογράμμισε: ”Όσοι ελπίζουν ότι οι ξένοι θα μας σώσουνε είναι γελασμένοι, μπορεί να βοηθήσουν. Καλά είναι τα αιτήματα προς τα έξω, άλλα αν δεν μπορέσουμε όλοι μαζί να πιάσουμε τα προβλήματα και να τα χαλιναγωγήσουμε δεν λύνονται τα προβλήματα.”

Πηγή: romfea.gr

Σχετικά άρθρα