Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαζέψτε τον Σεραφείμ Πειραιώς! Διασύρει τη χώρα – Απειλεί τις γεωπολιτικές συμμαχίες της!

Μαζέψτε τον Σεραφείμ Πειραιώς! Διασύρει τη χώρα – Απειλεί τις γεωπολιτικές συμμαχίες της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκκλησία της Ελλάδος, Ισραήλ, Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, Ορθόδοξη Εκκλησία, Σύμφωνο Συμβίωσης, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Τον γύρο του πλανήτη κάνουν οι δηλώσεις του μητροπολίτη Σεραφείφ Περαιώς, ο οποίος κατηγόρησε το “σιωνιστικό τέρας” για τη ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης στη Βουλή μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Η Jerusalem Post, αλλά και αραβικά Μέσα όπως το Αl Βawaba, μεταδίδουν τις δηλώσεις του μητροπολίτη, ο οποίος όπως γράφουν δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση ελέγχεται “από το διεθνές σιωνιστικό τέρας”

Στο δημοσίευμα της Jerusalem Post αναφέρεται μάλιστα ότι ο Σεραφείμ Πειραιώς απείλησε και όσους βουλευτές ψηφίσουν το Σύμφωνο Συμβίωσης. Και φυσικά δίνεται η ευκαιρία να εμφανιστεί η ελληνική κοινή γνώμη ότι υιοθετεί αντισημιτικές απόψεις σε ποσοστό 69%.

Οι γραφικότητες του Σεραφείμ Πειραιώς είναι γνωστές στην ελληνική κοινή γνώμη. Και ουδείς λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα τον λαμβάνει σοβαρά.

Όταν όμως οι δηλώσεις του αρχίζουν και βγαίνουν από τα σύνορα της χώρας, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις της Ελλάδας με τους συμμάχους της, δηλαδή το Ισραήλ, τότε πραγματικά πρέπει κάποιος να τον μαζέψει!

Δεν ξέρουμε εάν αυτός ο κάποιος θα είναι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας ή το ίδιο το κράτος, αλλά δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, ένας ιεράρχης να ανακατεύεται στην πολιτική ζωή του τόπου και -κομμάτια να γίνει η εσωτερική πολιτική- στην εξωτερική πολιτική της χώρας.

Μαζέψτε τον Σεραφείμ άμεσα, γιατί με τις δηλώσεις του πανηγυρίζουν στα αραβικά μέσα οι τζιχαντιστές! Το καταλάβατε;

Και εάν ο Μητροπολίτης Πειραιώς δεν μπορεί να τιθασεύσει την ακατάσχετη μπουρδολογία του, ξυρίστε τον να τελειώνουμε! Δεν θα παίζει ο κάθε παπάς με τις γεωπολιτικές σχέσεις της Ελλάδας και τις συμμαχίες της! Κατανοητό; Ας του εξηγήσει κάποιος του παπά ότι η γεωπολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο…

Σχετικά άρθρα