Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έδινε τις δωρεές του ποιμνίου για να μετέχει σε όργια ως ερωτικός σκλάβος

Έδινε τις δωρεές του ποιμνίου για να μετέχει σε όργια ως ερωτικός σκλάβος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιερέας, Νέα Υόρκη, Όργιο,

Ένα ακόμα πιπεράτο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει τα νερά της Εκκλησίας στις ΗΠΑ, μετά τις καταγγελίες πιστών ότι ιερέας έκλεψε περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια σε μία δωδεκαετία για να πληρώνει τη συμμετοχή του σε ομαδικά όργια.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ενοριτών που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η New York Post, ο αιδεσιμότατος Peter Miqueli, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη θεία λειτουργία σε εκκλησίες στο Μπρονξ και Roosevelt Island της Νέας Υόρκης, είχε προσλάβει έναν ζιγκολό ο οποίος του παρείχε αυτές τις «υπηρεσίες» και από το 2003 έως σήμερα. Σύμφωνα με τις επίμαχες καταγγελίες ο… παχυλός μισθός του προερχόταν από τις δωρεές των πιστών στην Εκκλησία.

Τα μέλη της ενορίας κατέθεσαν μήνυση κατά του ιερέα, ο οποίος φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα των δωρεών για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του ως ερωτικός σκλάβος. Για κάθε μία… συνεδρία, ο Miqueli κατέβαλε στον Keith Crist το ποσό των 1.000 δολαρίων.Όπως γράφει η εφημερίδα, «ο ιερέας ως ”δούλος” εξαναγκαζόταν από τον αφέντη του, Keith Crist να πίνει τα ούρα του…».

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη, ο Miqueli, φέρεται ότι ξόδεψε, το 2012, το ποσό των 60.000 δολαρίων σε «παράνομα και συνταγογραφημένα φάρμακα» που χρησιμοποιούσε μαζί με τον Crist, αγόρασε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 246.000 δολαρίων και κατέβαλε κάθε μήνα το ποσό των 1.075 δολαρίων στον «αφέντη» του ως αμοιβή.

Στη μήνυση που κατατέθηκε στο ανώτερο δικαστήριο του Μανχάταν την Πέμπτη, καταγγέλλεται και η Αρχιεπισκοπή της Νέας Υόρκης όπως και ο καρδινάλιος Timothy Dolan, καθώς ήξεραν για τις «παρανομίες» του Miqueli και τήρησαν σιγή ιχθύος.

Εκπρόσωπος, πάντως, της Αρχιεπισκοπής, δήλωσε ότι έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τους τις καταγγελίες και ότι διεξάγουν έρευνες.

 

Σχετικά άρθρα