Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε το “κίνκι” βίντεο με τον Έλληνα ιερέα και τη 45χρονη Περουβιανή (βίντεο)

Δείτε το “κίνκι” βίντεο με τον Έλληνα ιερέα και τη 45χρονη Περουβιανή (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιερέας, Νέα Υόρκη, Ορθόδοξη Εκκλησία, Σκάνδαλο, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Στο βίντεο διακρίνεται ο Ορθόδοξος ιερέας Γεώργιος να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή ερωμένη του να λιώνει με τα οπίσθιά της ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη

Σάλο προκάλεσε τις περασμένες μέρες η αποκάλυψη του παράνομου ερωτικού δεσμού ενός Έλληνα Ορθόδοξου παπά στις ΗΠΑ με μία Περουβιανή κατά 22 χρόνια νεώτερή του.

Ο 67χρονος ιερέας, Γιώργος Πασσιάς, που λειτουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Μανχάταν, ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να ερωτευτεί παράφορα τη 45χρονη Εθέλ Μπουζάλα, μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με ομογενή και να συνάψει μία θυελλώδη σχέση μαζί της.

Η παράνομη σχέση είδε το φως της δημοσιότητας εξαιτίας του σκανδάλου που ξέσπασε όταν ο σύζυγος της 45χρονης, που ανακάλυψε την προδοσία της συζύγου του, έστειλε στην Αρχιεπισκοπή πικάντικο οπτικοακουστικό υλικό με το ζευγάρι σε τρυφερές και… βιτσιόζικες στιγμές.

Σε καρέ του επίμαχου υλικού που δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες, το ζευγάρι εμφανίζεται να επιδίδεται σε διάφορες φετιχιστικές πράξεις, με τη μελαχρινή καλλονή να τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπο του εκστασιασμένου ιερέα και να το “κάνει” με… τρόφιμα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που εξασφάλισε και δημοσίευσε αποκλειστικά ο ιστότοπος New York Post, ο παπαΓεώργιος εμφανίζεται να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή, η οποία φοράει μόνο ένα string, καλσόν και γόβες, να κάθεται πάνω σε ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη, και να το λιώνει με τα οπίσθιά της, μία φετιχιστική πράξη γνωστή με την ονομασία «cake sitting».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πάθος του ζευγαριού δεν είχε όρια.

Οι ερωτικές διαθέσεις τους ήταν τόσο έντονες που δεν «χόρταιναν» απλώς τη μεταξύ τους ερωτική συνεύρεση, αλλά ήθελαν να βιντεοσκοπούν κάθε φορά όσες φαντασιώσεις έκαναν πραγματικότητα.

Μάλιστα η Περουβιανή λέγεται ότι δεν έφερνε σε τίποτα αντίρρηση στον ιερέα και ήταν πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του.

Σχετικά άρθρα