Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία για τον αποκεφαλισμό του Σύρου αρχαιολόγου στην Παλμύρα

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία για τον αποκεφαλισμό του Σύρου αρχαιολόγου στην Παλμύρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Αρχαιολογία, Ελληνική Εθνική Θρησκεία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παλμύρα, Συρία, Τζιχαντιστές, Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), Χάλεντ Άσαντ,

Με ανακοίνωσή του το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τον αποκεφαλισμό του διευθυντή του αρχαιολογικού μουσείου της Παλμύρας από το Ισλαμικό Κράτος.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, με τίτλο “Ένας ακόμα μάρτυρας της πολιτισμένης ανθρωπότητας”, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία εκφράζει σε όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα (όση έχει απομείνει από αυτήν) τον αποτροπιασμό της για την άγρια θανάτωση δι’ αποκεφαλισμού του γηραιού Σύρου αρχαιολόγου Χαλέντ Άσαντ (Khaled Αssad) και το κρέμασμα του άψυχου κορμιού του από έναν κίονα του αρχαιολογικού χώρου της Παλμύρας, δια χειρός των εχθρών της ανθρωπότητας και του πολιτισμού της, «τζιχαντιστών».

Ο Χαλέντ Άσαντ δεν είναι ένα από τα αμέτρητα πια θύματα των υπό οργανωμένο θρησκευτικό παραλήρημα δολοφόνων, αλλά ένας ακόμα μάρτυρας της πολιτισμένης ανθρωπότητας, καθώς σφαγιάστηκε επειδή επέμεινε να προστατεύσει δια της σιωπής του τα καταζητούμενα από τους ακραίους μονοθεϊστές «ειδωλολατρικά» αγάλματα και αντικείμενα, τα οποία έχουν κρύψει σε άγνωστο μέρος οι αρχαιολόγοι του νόμιμου Συριακού κράτους.

Όπως ανέφερε ο «Guardian», ο γηραιός αρχαιολόγος εκρατείτο και ανακρινόταν εδώ και έναν ολόκληρο μήνα για να αποκαλύψει το μέρος όπου κρύβονται τα «είδωλα» της αρχαίας Παλμύρας, δηλαδή τα ελάχιστα διασωθέντα μέσα από αιώνες βαρβαρότητος σεβάσματα του Συριακού εθνικού πολιτισμού.

O Χαλέντ Άσαντ έχασε την ζωή του για να προστατεύσει για λίγο καιρό ακόμα τα λείψανα ενός κόσμου που εδώ και αιώνες αφάνισαν οι χριστιανοί και μετά ισλαμιστές φυσικοί και πνευματικοί πρόγονοι των σημερινών μαχαιροβγαλτών της «τζιχαντικής» κτηνωδίας.

Μιας κτηνωδίας που στις ημέρες μας δυστυχώς προελαύνει παντού, με την επαναδιόγκωση της μονοθεϊστικής μισαλλοδοξίας σε όλες σχεδόν τις ηπείρους.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία καλεί την πολιτισμένη ανθρωπότητα (όση έχει απομείνει από αυτήν) σε αυξημένη εγρήγορση ενάντια σε όλους όσους θέλουν να δουν την Θεά Ελευθερία οριστικά γονατιστή και το φως του προχριστιανικού κόσμου, του κόσμου των Εθνικών, του κόσμου της καθαρής θέασης των πραγμάτων, του κόσμου της κατάφασης της ζωής, επίσης οριστικά σβησμένο. Ας μην τους το επιτρέψουμε.

Σχετικά άρθρα