Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος Ιμάμης: Εάν αυνανίζεστε θα γκαστρώσετε τις παλάμες σας!

Τούρκος Ιμάμης: Εάν αυνανίζεστε θα γκαστρώσετε τις παλάμες σας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυνανισμός, Ιμάμης, Ισλάμ, Μουσουλμάνοι, Τουρκία,

Ένας Τούρκος τηλεοπτικός ιμάμης, ο Μουτσαχίντ Τσιχάντ Χαν (Mücahid Cihad Han), δέχτηκε τεράστιο bullying στο διαδίκτυο εξαιτίας μιας απίστευτης δήλωσής του για τον αυνανισμό.

Το Σάββατο ο ιμάμης απαντούσε “ζωντανά” σε ερωτήσεις του κοινού για διάφορα θεολογικά θέματα από το κανάλι “2000 TV”, το οποίο είναι ο… άμβωνάς του προς τους πιστούς.

Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ένας τηλεθεατής που τηλεφώνησε στην εκπομπή για να ζητήσει τη συμβουλή του ιμάμη, εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να σταματήσει να αυνανίζεται, συνεχώς, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος.

Ο ίδιος τηλεθεατής εξομολογήθηκε και μια μεγάλη αμαρτία του, ότι δηλαδή αυνανιζόταν και ενώ είχε πάει για προσκύνημα στη Μέκκα.

Ο Τσιχάντ Χαν αρχικά έμοιαζε αμήχανος από τις τολμηρές δημόσιες εξομολογήσεις του τηλεθεατή. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να δώσει την ακόλουθη κορυφαία απάντηση στον πιστό.

“Εάν συνεχίζεις να αυνανίζεσαι θα ανακαλύψεις στην άλλη ζωή ότι έχεις γκαστρώσει τις παλάμες σου!”. Επίσης δεν παρέλειψε να αποκαλέσει τον αυνανισμό “σατανικό πειρασμό”.

Και συνέχισε μονολογώντας: “Εάν ο τηλεθεατής μας ήταν εργένης θα τον συμβούλευα να παντρευτεί, αλλά τώρα τι άλλο να πω;”.

Όπως αντιλαμβάνεστε πολλοί Τούρκοι, που στέκουν τα μυαλά τους, άρχισαν να δουλεύουν χοντρά τον ιμάμη στα social media, ενώ η απίθανη απάντηση περί γκαστρώματος της παλάμης έγινε viral.

Όμως, παρά το bullying που ο ίδιος προκάλεσε στον εαυτό του, ο τηλε-ιμάμης δεν δείχνει να πτοείται: “Ο αυνανισμός απαγορεύεται”, έγραψε στο Twitter για όσους δεν κατάλαβαν…

Σχετικά άρθρα