Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aμβρόσιος: Ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε για να καταστρέψει τον ελληνισμό

Aμβρόσιος: Ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε για να καταστρέψει τον ελληνισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπανδρέου, Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Την…ιερά πολιτική οργή του εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος και τώρα έβαλε στο στόχαστρο τον Σταύρο Θεοδωράκη μπλέκοντας θεωρίες συνωμοσίας με πρωταγωνιστές τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Ροκφέλερ και τον εισαγγελέα.

Η… ιερά οργή του μητροπολίτη

Σε κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Αμβρόσιος αφήνει υπόνοιες ότι ο Στ. Θεοδωράκης και το ΠΟΤΑΜΙ δημιουργήθηκαν από ξένες δυνάμεις, κατ’ επανάληψη της δημιουργίας του… ΠΑΣΟΚ και της ανάδειξης του Ανδρέα Παπανδρέου!

Συγκεκριμένα ο μητροπολίτης, επικαλούμενος το μπλογκ ksipnistere.com, ισχυρίζεται ότι η δημιουργία του ΠΑΣΟΚ και η άνοδός του στην εξουσία υπήρξαν σχέδιο μυστικών κύκλων, προεξαρχόντων τραπεζιτών όπως ο Ροκφέλερ.

Έτσι λοιπόν και ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ για να καταστρέψει τον ελληνισμό, όντας εκφραστής του ακραίου κοσμοπολιτισμού.

Ο Αμβρόσιος τον χαρακτηρίζει μάλιστα ρατσιστή, καθώς «με αφορμή την περιφορά Επιταφίου στο χωριό Εχίνος της Θράκης, κατά την Μεγάλη Εβδομάδα του τρέχοντος έτους, όπου η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Πομάκοι, δηλ. Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, προσπάθησε να ενσπείρει το μικρόβιο της διχοστασίας και της φαγωμάρας σε ένα κομμάτι της Πατρίδος μας, όπου οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί του Εχίνου από δεκαετίες τώρα βιώνουν ειρηνικά και αρμονικά!».

Ζητά μάλιστα παρέμβαση του Εισαγγελέα για το περιστατικό, ενώ προειδοποιεί τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι το τέλος του θα είναι «οδυνηρό»:

«Απευθυνόμενος πρός τόν κ. Είσαγγελέα του Αρείου Πάγουαναμένω τις ενέργειές του, ώστε ο κ. Θεοδωράκης να μη επιχειρήσει και πάλι τον διχασμό του Ελληνικού Λαού με τις χαζορατσιστικές του ενέργειες και τοποθετήσεις.

»Απευθυνόμενος δέ πρός τόν ευσεβή Ελληνικό Λαό,καταγγέλλω τον κ. Θεοδωράκη ως πολέμιο του Σωτήρος Χριστού και εχθρό της Ορθοδοξίας, προαναγγέλλω δε, για να το σημειώσουν οι νεώτεροι, ότι τό τέλος του θα είναι οδυνηρό, όμοιο με όλους τους κατά καιρούς πολεμίους της πίστεώς μας. Παρακαλώ νά προσευχώμεθα για να του δώσει ο Θεός μετάνοια και επιστροφή στην πηγή της Ζωής, τον Σωτήρα Χριστό.»

Σχετικά άρθρα