Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραγασάκης: Σε κλίμα εκβιασμών η κυβέρνηση προσπαθεί να εκλέξει Πρόεδρο

Δραγασάκης: Σε κλίμα εκβιασμών η κυβέρνηση προσπαθεί να εκλέξει Πρόεδρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δραγασάκης, Εκλογές, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, Τρίπολη,

Έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο Γιάννης Δραγασάκης, επισημαίνοντας ότι «είναι σε μια φάση μετατροπής του προγράμματός του σε συγκεκριμένα υλοποιήσιμα σχέδια κυβερνητικής και κοινωνικής δράσης».

Ο κ. Δραγασάκης, στην ομιλία του την Κυριακή το μεσημέρι στην Τρίπολη, κατά την περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πελοπόννησο, κατήγγειλε κλίμα εκβιασμών, καλλιέργειας φόβου και καταστροφολογίας, μέσα στο οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχουν οι πολιτικοί όροι για να βρεθούν οι 180 βουλευτές και να εκλεγεί Πρόεδρος .

«Με τον ίδιο τρόπο που επέβαλαν τα μνημόνια, όπου έβαλαν βουλευτές να τα ψηφίσουν χωρίς να τα έχουν διαβάσει, με τον ίδιο τρόπο πάνε να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε ο κ. Δραγασάκης .

Πάντως, όπως είπε πρόεδρος δεν θα εκλεγεί και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει μαζί με το λαό .

«Θέλουμε να βρούμε τρόπο ο ίδιος ο λαός να συμμετέχει και στις αποφάσεις και στον έλεγχο των αποφάσεων, διότι τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα