Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: Σικέ η αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Δεν εκλέγεται Πρόεδρος

Κουτσούμπας: Σικέ η αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Δεν εκλέγεται Πρόεδρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, Εκλογές, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ,

Σικέ χαρακτήρισε την αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, εκτιμώντας παράλληλα ότι δεν βγαίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Μιλώντας από τα Χανιά, κατά την διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης των οργανώσεων του κόμματος στην περιοχή, ο κ. Κουτσούμπας, κάλεσε τον λαό « άμεσα να παρέμβει στις εξελίξεις για να ανακουφιστεί , για να βάλει τέρμα σε αυτή την κατάσταση».

Παράλληλα ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι «Με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα φαίνεται ότι στις 29 Δεκεμβρίου δεν θα βρεθούν οι 180 βουλευτές. Αυτό βλέπουμε μέχρι σήμερα. Μένει να περιμένουμε να δούμε».

Τέλος ο κ. Κουτσούμπας , κάλεσε τους πολίτες να μην εγκλωβιστούν στην σικέ – όπως την χαρακτήρισε – αντιπαράθεση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να μην υποταχτούν στα ξένα προς τα δικά τους συμφέροντα της αστικής τάξης, των μονοπωλίων.

Σχετικά άρθρα