Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δεν τα πάει καλά, αλλά εκλογές δεν πρέπει να γίνουν

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δεν τα πάει καλά, αλλά εκλογές δεν πρέπει να γίνουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Η κυβέρνηση «δεν τα πάει καλά», αλλά πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος και οι εκλογές να γίνουν στα τέλη του 2015, υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Από το Ηράκλειο, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «ο Α. Σαμαράς δε μπορούσε να λύσει τα προβλήματα της χώρας, ο Ε. Βενιζέλος δε μπορούσε να λύσει τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ και αποφάσισαν να φέρουν πιο κοντά την προεδρική εκλογή», επιλογή την οποία χαρακτήρισε λανθασμένη.

Όπως ανέφερε η παρούσα Βουλή πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και οι εκλογές πρέπει να γίνουν μετά την τουριστική περίοδο.

Στη συνέχεια βέβαια καταφέρθηκε και κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι επενδύουν στο «μπάχαλο» της κοινωνίας και δεν τους ενδιαφέρουν οι δουλειές του κόσμου. «Άλλωστε, αυτοί δεν έχουν δουλειά. Τρέφονται από το κόμμα, δηλαδή από το κράτος», σημείωσε.

«Το Ποτάμι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν κλειστά τα αυτιά τους στην κοινωνία, με ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, με ανθρώπους που θέλουν να θρέψουν κομματικούς στρατούς», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα