Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς περιμένει τη… λύτρωση από την εκλογή του Προέδρου

Ο Σαμαράς περιμένει τη… λύτρωση από την εκλογή του Προέδρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ,
Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με άρθρο του στη Real News ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε μία προσπάθεια να πείσει τους βουλευτές να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιστρατεύοντας για μία ακόμη φορά το «δίλημμα» του 2012 για έξοδο από το ευρώ και συστημική ευστάθεια.
Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως με τη στάση του και την ρητορική των στελεχών του δημιουργεί κλίμα φόβου στις αγορές, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για εκβιασμούς βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«H ανησυχία υπάρχει και είναι δικαιολογημένη και την προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ! Όμως η δημοκρατία έχει όπλα να εξουδετερώσει αυτό το κλίμα φόβου. Με την ευθύνη των βουλευτών να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παρά τους εκβιασμούς τους», τονίζει ο κ. Σαμαράς επισημαίνοντας πως με το που δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας , οι αγορές που είχαν ανοίξει για την Ελλάδα , έκλεισαν και πάλι.

Ο Πρωθυπουργός δηλώνει πως η χώρα βγαίνει από την κρίση και πως προωθείται σύντομα η συμφωνία με τους εταίρους για τον μηχανισμό προληπτικής στήριξης και την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Κατηγορεί, μάλιστα, την Κουμουνδούρου πως επιδιώκει να ανακόψει αυτή πορεία.

«Σε δύο μήνες τελειώνουμε. Και πάνε να μας σταματήσουν. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία της επόμενης μέρας. Το μόνο που απομένει είναι να παραμερίσουμε τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας. Να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση». τονίζει χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά άρθρα