Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: “Είμαι υπερήφανος συνεργάτης της Τρόικας”

Άδωνις Γεωργιάδης: “Είμαι υπερήφανος συνεργάτης της Τρόικας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Τρόικα,

Προκαλούν αποστροφή και πνιγερή δυσοσμία οι δηλώσεις του πλέον “μνημονιακού πολιτικού της χώρας”, κατά δήλωσή του, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News” ξεσπά σε νέα ερωτική εξομολόγηση υπέρ της Τρόικας.

Δίχως ίχνος ντροπής για μια ακόμη φορά έπλεξε το εγκώμιο των τοκογλύφων που ξεσκίζουν το λαό και την πατρίδα μας.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις ο… “αρχαιολάτρης” (μάλλον οπαδός του Εφιάλτη) για μια ακόμη φορά παρουσίασε το επαίσχυντο Μνημόνιο ως «το πιο ολοκληρωμένο και συγκροτημένο κείμενο που υπήρξε ποτέ», για να σημειώσει μετά πως «δεν είναι τέρατα οι της τρόικας». «Είναι εκπρόσωποι των δανειστών μας, έχουν κι αυτοί την αγωνία να μη χάσουν τα λεφτά τους, άρα έχουν κι αυτοί μεγάλο συμφέρον εμείς να τα καταφέρουμε. Αν τους μιλήσεις λογικά μπορείς να τους πείσεις, αν πας να τους πουλήσεις μαγκιές και φούμαρα εκεί θα φας τα μούτρα σου. Εγώ αντιμετωπίζω την τρόικα ως συνεργάτες και όχι ως αντιπάλους”.

Τουλάχιστον είναι ειλικρινής ο άνθρωπος, συνεργάζεται με την Τρόικα, όπως κάποιοι άλλοι συνεργάζονταν με τους Γερμανούς και πριν από αυτούς κάποιοι άλλοι συνεργάζονταν με τους Τούρκους! Ο Άδωνις το ομολόγησε, είναι συνεργάτης της Τρόικας.

Και συνέχισε τα γνωστά ασυνάρτητα και παραληρηματικά που συνηθίζει για να τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό:

«Στις 6 Μαΐου 2010 η Ελλάδα έχασε την πρόσβαση στις αγορές. Αυτό σήμαινε χρεωκοπία. Είχε δύο λύσεις. Ή κάποιος θα της δάνειζε χρήματα- και κανείς στον πλανήτη Γη πλην της τρόικας δεν ενδιαφερόταν να τη δανείσει- ή, αν δεν της δάνειζε κανένας, θα έπρεπε να κάνει παύση πληρωμών. Άρα στην πραγματικότητα δεν μας μείωση η τρόικα τα εισοδήματα. Η τρόικα μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα ενώ έπρεπε να παίρνουμε μηδέν».

Άδωνις, ο άνθρωπος που έκανε πολιτική την κινηματογραφική ρήση του Αρτέμη Μάτσα, “οι Γερμανοί είναι φίλοι μας…”.

Δείτε το απόσπασμα από την ταινία και κάντε τη σύγκριση με αυτά που λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Σχετικά άρθρα