Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρνείται κάθε εμπλοκή ο Σούκουρης για χρηματισμό της Ξουλίδου

Αρνείται κάθε εμπλοκή ο Σούκουρης για χρηματισμό της Ξουλίδου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Σούκουρης, Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταυρούλα Ξουλίδου,

Αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση με τον «κουμπαρά» για χρηματισμό βουλευτών ώστε να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιώργος Σούκουρης.

Ο κ. Σούκουρης δεν προσήλθε στην εισαγγελία αλλά κατέθεσε υπόμνημα, καθώς είχε κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή, μετά τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για προσπάθειες προσέγγισης και χρηματισμού της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου.

Ο Γ. Σούκουρης την ερχόμενη Τρίτη θα περάσει και πάλι το κατώφλι του Εφετείου προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις του εισαγγελέα.

Στο υπόμνημά του, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, παραδέχεται ότι είχε επαφές με την βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου αρνείται όμως κατηγορηματικά ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι καταγγελίες της πως επιχείρησε να την δωροδοκήσει «με 2-3 εκατομμύρια ευρώ». Ο Γιώργος Σούκουρης δηλώνει «απλός βιοπαλαιστής που προσπαθεί να ζήσει την οικογένεια του» και αναφερόμενος στο περιεχόμενο των συζητήσεων του με την κ. Ξουλίδου φέρεται να υποστηρίζει ότι αφορούσαν τους Βορειοηπειρώτες αλλά και «γενικά θέματα πολιτικής φύσεως». Τέλος, για τα περίφημα μηνύματα μέσω facebook υποστηρίζει πως «έχουν παρερμηνευθεί».

Σχετικά άρθρα