Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος και στις τρεις ψηφοφορίες”

“Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος και στις τρεις ψηφοφορίες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, Εκλογές, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος και στις τρεις ψηφοφορίες, ξεκαθάρισε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και δήλωσε βέβαιος ότι οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός δεν υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει για το πρόσωπο του κυρίου Δήμα γι αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί άλλο ένα τέχνασμα, διαδίδοντας ότι θα υπάρξει αλλαγή προσώπου στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου.

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος και στις τρεις ψηφοφορίες», είπε ο πρωθυπουργός.

Στη δριμύα επίθεση που εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της χώρας με απειλή για πρόωρες εκλογές, με όχημα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, παραβιάζοντας το πνεύμα του Συντάγματος.

Επί μήνες τώρα ορισμένοι δημιουργούν σύννεφα πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας στο εξωτερικό».

Και πρόσθεσε ότι οι Έλληνες δεν θέλει πρόωρες εκλογές «και θα τιμωρήσουν εκείνον που προσπαθεί να τις επιβάλλει».

Οξύνοντας την κριτική του έστειλε σαφές μήνυμα ότι «η ιδεολογική τρομοκρατία δεν θα περάσει».

«Ο κόσμος θα τιμωρήσει εκείνον που εκβιάζει πρόωρες εκλογές. Τώρα γινόμαστε μία φυσιολογική χώρα και αποκτούμε ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης.Ο λαϊκισμός διέλυσε τον τόπο και ο κρατισμός διέλυσε την οικονομία, τώρα η Ελλάδα μπαίνει χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού στην επόμενη ημέρα. Κάποιοι δίνουν την έσχατη μάχη για να το εμποδίσουν και να μας γυρίσουν στο χρεοκοπημένο παρελθόν. Είναι η ώρα της αλήθειας και της ευθύνης για όλους. Αυτό που διακυβεύεται αυτές τις ημέρες είναι η ομαλότητα και η ανάπτυξη. Η αλήθεια και η δημοκρατική ευθύνη να νικήσουν και η Ελλάδα θα προχωρήσει με βήματα γοργά με βήματα ανάπτυξης» σημείωσε.

Σχετικά άρθρα