Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Βερολίνο θα συναντήσει ο Βενιζέλος τον Σόιμπλε

Στο Βερολίνο θα συναντήσει ο Βενιζέλος τον Σόιμπλε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βερολίνο, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ,

Διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σόιμπλε χαρακτήρισε «καλή» την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ εγκωμίασε την πρόοδο που έχει επιτελέσει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα στο θέμα της διαχείρισης των δημοσίων οικονομικών της.

Ανέφερε ακόμη πως θα μπορούσε να καταστεί διαθέσιμη μια πιστωτική γραμμή για την Ελλάδα έως το τέλος Φεβρουαρίου και διαβεβαίωσε πως για κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί νέα χρηματοδότηση.

Αύριο Πέμπτη, ο κ. Βενιζέλος θα έχει συναντήσεις με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και με τον υπουργό Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ.

Σχετικά άρθρα