Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κρεμαστινός ζήτησε… καρατόμηση Σαμαρά και κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κρεμαστινός ζήτησε… καρατόμηση Σαμαρά και κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Κρεμαστινός, Ελληνική Κυβέρνηση, Κρατικός Προϋπολογισμός, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόικα,

Κυβέρνηση συνεργασίας με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε για ακόμη μία φορά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Ο προσωπικός γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε ότι κάθε συζήτηση περί συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας συνεπάγεται τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι έτσι η χώρα θα αποκτούσε ισχυρή διαπραγματευτική ικανότητα απέναντι στην τρόικα.

Πάντως οι απόψεις του κ. Κρεμαστινού δεν πέρασαν ασχολίαστες στην Ολομέλεια αλλά και τους διαδρόμους της Βουλής, καθώς ουσιαστικά πρότεινε την καρατόμηση του Αντώνη Σαμαρά, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά εμφανίζεται… καβάλα στο άλογο και δεν θα διαπραγματευόταν ποτέ τη συμμετοχή του σε κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά…

Οι απόψεις του Δημήτρη Κρεμαστινού σχολιάστηκαν έντονα στη Βουλή, καθώς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προτείνει ουσιαστικά… αλλαγή Πρωθυπουργού, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεννούσε ποτέ στη συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό που ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι το ποιον έχει στο μυαλό του ο κ. Κρεμαστινός για τη θέση του πρωθυπουργού…

Σχετικά άρθρα