Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας πρέπει να ντρέπεται

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας πρέπει να ντρέπεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ρωμανός, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, με αφορμή την ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Ρωμανό.

«Αντί να αποκηρύξει τις βίαιες καταλήψεις, τους εμπρησμούς της περιουσίας πολιτών και την έλλειψη σεβασμού στους Νόμους, έκπληκτοι παρακολουθούμε την τρίτη -κατά σειρά- εμπρηστική ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου υμνούν τον Ρωμανό -αν είναι δυνατόν!- ως σύμβολο Δημοκρατίας και αποκαλούν την κυβέρνηση “Χούντα”. Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να ντρέπεται», δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη και πρόσθεσε:

«Είναι αυτονόητο ότι η πολιτεία θα διαφυλάξει τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών. Όμως, σε περίπτωση που θα συμβεί οτιδήποτε στις αυριανές εκδηλώσεις, ο κ. Τσίπρας προσωπικά και το κόμμα του αναλαμβάνουν ακέραια την ευθύνη».

«Θεωρώ αδικαιολόγητο ότι ο κ. Τσίπρας, αρχηγός ενός κόμματος και μάλιστα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρεμβαίνει σε ένα τέτοιο θέμα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά».

Αυτό υποστήριξε, νωρίτερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Bήμα», αναφορικά με την υπόθεση Ρωμανού.

«Μόλις το θέμα κατευνάστηκε κι όλα τα κόμματα μίλησαν με τον υπουργό Δικαιοσύνης και συμφώνησαν ή κατανόησαν ότι η λύση που δίνεται είναι η πιο λογική και η πιο σωστή και ενώ έχει ηρεμήσει η κατάσταση, ο κ. Τσίπρας με τη δήλωσή του ουσιαστικά επαναφέρει το θέμα και ανάβει το φυτίλι της αναταραχής. Είναι διαλυτική κατάσταση», πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη και συνέχισε:

«Έχουμε να κάνουμε μ’ ένα κόμμα που επίσημα μιλά για αφοπλισμό της Αστυνομίας. Όταν έχεις μια τέτοια άποψη μπροστά σου, τι μπορείς να περιμένεις, παρά μια διαλυτική κατάσταση; Έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα που κάνει ημερίδες με τίτλο «Ένοπλες Δυνάμεις Νέου Τύπου»…».
Προειδοποίησε δε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «οποιαδήποτε προσπάθεια του συγκεκριμένου γεγονότος έχει σκοπό την εκμετάλλευσή του και την πρόκληση επεισοδίων, για τα οποία θα είναι υπεύθυνος».

Σχετικά άρθρα