Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τατσόπουλος χαρακτήρισε ηλίθια την Ξουλίδου και πανηλίθιο τον Σούκουρη

Ο Τατσόπουλος χαρακτήρισε ηλίθια την Ξουλίδου και πανηλίθιο τον Σούκουρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Σούκουρης, Πέτρος Τατσόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταυρούλα Ξουλίδου, ΣΥΡΙΖΑ, Χρηματισμός,

O ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στο θέμα απόπειρας χρηματισμού της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου, όπως η ίδια καταγγέλλει, μιλώντας στο Vima Fm.

Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε πως η κ. Ξουλίδου είναι ηλίθια και «πανηλίθιος ο Σούκουρης», ο άντρας που η βουλευτής των ΑΝΕΛ καταγγέλλει ότι την πλησίασε και της προσέφερε χρηματικό ποσό, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ακόμα αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «συγχρωτίζεται με τον αυριανισμό ο Τσίπρας» και ότι «θελεi να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι, ακόμα και αν αυτό σπάσει».

Σχολιάζοντας δε την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τατσόπουλος είπε: «Ο πολύς συγχρωτισμός με τον Πάπα του έχει κάνει κακό, γιατί είδα στη συνέντευξη τέτοια συμπτώματα».

Σχετικά άρθρα