Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπαν στον εισαγγελέα Μηταράκης και Άδωνις

Τι είπαν στον εισαγγελέα Μηταράκης και Άδωνις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Νέα Δημοκρατία, Νότης Μηταράκης, Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Για πολιτικούς λόγους που τα ονόματα τους ήρθαν στο προσκήνιο έκαναν λόγο σε δηλώσεις τους ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νότης Μηταράκης αμέσως μετά την κατάθεσή τους στον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο. Και οι δυο θεωρούν ότι υπάρχει προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μη ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «συνεχιζόμενη περιφορά λάσπης» από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο και την βουλευτή Σ. Ξουλίδου.

Από την πλευρά του ο Νότης Μηταράκης χαρακτήρισε απαράδεκτη την εμπλοκή του ονόματος του λέγοντας ότι «Πρόκειται για άθλια υπόθεση» τονίζοντας «Ο κ. Σούκουρας δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου» ενώ απέδωσε όλη την υπόθεση σε προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μη ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο κ. Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας. Το πρόβλημα δεν είναι τα δήθεν 3 εκατομμύρια ευρώ αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων» είπε ο κ. Μηταράκης.

Σχετικά άρθρα