Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λοβέρδος: Ρωμανός και Κωστάρης να συνεχίσουν τις σπουδές τους

Λοβέρδος: Ρωμανός και Κωστάρης να συνεχίσουν τις σπουδές τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Απεργία Πείνας, Ηρακλής Κωστάρης, Νίκος Ρωμανός, Φυλακές,

Υπέρ της άποψης ότι οι Νίκος Ρωμανός και Ηρακλής Κωστάρης πρέπει να συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους τάχθηκε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στον απόηχο της θύελλας αντιδράσεων για τις εν εξελίξει απεργίες πείνας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA ο κ. Λοβέρδος σημείωσε αναφερόμενος στον Νίκο Ρωμανό, η κατάσταση του οποίου κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή καθώς βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα απεργίας πείνας ότι εφόσον η πολιτεία επέτρεψε στον Ρωμανό να δώσει εξετάσεις για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ, θα πρέπει να του δώσει άδεια να παρακολουθεί τα μαθήματα και να δίνει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο.

Παράλληλα, στέλνοντας μήνυμα στους συναρμόδιους υπουργούς, ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε ότι το κράτος δεν θα πρέπει να τον αφήσει να πεθάνει από την απεργία πείνας, η οποία γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν του χορηγούνται – έκνομα – φοιτητικές άδειες για να παρακολουθήσει στη σχολή που πέρασε.

Αναφερόμενος στον έγκλειστο για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη Ηρακλή Κωστάρη ο οποίος επίσης έχει υποβάλει αίτημα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΤΕΙ στο οποίο πέτυχε την εισαγωγή του, λέγοντας ότι σαφώς και θα πρέπει να ικανοποιηθεί, αφού όπως υποστήριξε ο Ηρακλής Κωστάρης, ο οποίος παντρεύτηκε στις φυλακές και απέκτησε και δύο παιδιά κάνει μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Σχετικά άρθρα