Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λυκούδης: Η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές

Λυκούδης: Η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Οικονόμου, Γιάννης Ραγκούσης, Εκλογές, Ηλίας Μόσιαλος, Μεταρρυθμιστές, Νίκος Μουζέλης, Παντελής Καψής, Σπύρος Λυκούδης, ΣΥΡΙΖΑ,

Κατά της διενέργειας πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο Σπύρος Λυκούδης , στην πρώτη πανελλαδική σύσκεψη των Μεταρρυθμιστών.

Όπως είπε ο κ. Λυκούδης, η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές, «τις οποίες καθημερινά σχεδόν ζητά η αντιπολίτευση», δείχνοντας έτσι την αντιπολιτευτική διάθεση που τον διακατέχει απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα ζήτησε συνεννόηση στα μεγάλα θέματα του χρέους, του Προέδρου της Δημοκρατίας, της συνταγματικής αναθεώρησης και του εκλογικού νόμου για να υπάρξει πολιτική σταθερότητα, που είναι απολύτως αναγκαία για τον οικονομικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη του διεθνούς περιβάλλοντος.

Ως προς το μέλλον των Μετταρυθμιστών, ανέφερε ότι η μεγάλη επιδίωξη είναι η ενότητα του προοδευτικού πολιτικού χώρου και θα επιδιώξουν την εκλογική ενότητά του.

Στη σύσκεψη, που είχε ανοικτό χαρακτήρα, παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Ραγκούσης, Παντελής Καψής, Βασίλης Οικονόμου και Νίκος Μουζέλης, ενώ μήνυμα έστειλε από το Λονδίνο, ο Ηλίας Μόσιαλος.

Σχετικά άρθρα