Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας κάνει ψευτοπαλικαρισμούς

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας κάνει ψευτοπαλικαρισμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόικα,

“Ο κ. Τσίπρας σε ομιλία του στη Λαμία κατέφυγε για μια ακόμη φορά σε ψευτοπαλικαρισμούς και σε μεγάλα λόγια, απειλώντας ότι αυτός «θα βαράει το νταούλι και θα χορεύουν στο ρυθμό του», τα κράτη μέλη της Ε.Ε., οι αγορές και η παγκόσμια οικονομία” τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ όπου σχολιάζει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Λαμία.

“Το ίδιο έκαναν και πριν από λίγες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου, προκαλώντας τον τρόμο και προσφέροντας κάκιστες υπηρεσίες στην πορεία των διαπραγματεύσεων και στη μεγάλη μάχη που δίνει η χώρα για να φύγει από τα μνημόνια, αδιαφορώντας για τα εθνικά συμφέροντα και τα συμφέροντα των πολιτών, των μικρομεσαίων, των ανθρώπων του μόχθου και των ανέργων” επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Η Χαριλάου Τρικούπη επίσης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του μοιάζει με απόσπασμα από την ρητορική της τρόικας και επίσης ότι “ισοπεδώνει και μηδενίζει όλα όσα έχουμε καταφέρει με τις θυσίες του ελληνικού λαού.

“Στην πραγματικότητα η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει να φύγουμε από τα μνημόνια μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τις μικροκομματικές της σκοπιμότητες και τις ανίερες συμμαχίες της” υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι “τελικά αποδεικνύεται ότι ο καλύτερος σύμμαχος της τρόικα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Σχετικά άρθρα